Calorifer electric ADAX VP 1206 KET

Calorifer electric ADAX

În această perioadă, informațiile îngrijorătoare despre situația energetică ne înconjoară la fiecare pas. Cu toții căutăm răspunsuri la aceeași întrebare: Ce e de făcut? Este, oare, posibil să facem economii la facturi, fără a ne pune în situația de a răbda frigul în propria noastră casă? Ei bine, da. Veți avea nevoie doar de un calorifer electric ADAX VP 1206 KET. Vă invităm în continuare să decoperim cum un asemenea calorifer electric ne poate ajuta să facem economii, fără să sacrificăm confortul căldurii.

Dacă ne gândim mai bine unele camere, cum ar fi dormitorul, nu sunt locuite în cea mai mare parte a zilei. Dimineața ieșim pe ușa locuinței pentru a merge la muncă, iar după-masa alegem, de cele mai multe ori, să ne relaxăm în camera de zi. Aici ne destindem adesea cu o carte bună sau serialul favorit. Într-o zi obișnuită, probabil că ora noastră de culcare nu vine mai devreme de nouă sau zece seara, în timpul unei săptpmâni de lucru. În acest caz, încălzirea dormitorului nu își are rostul înainte de orele serii. Desigur o asemenea încălzire temporară și reglată atrage după sine economii însemnate la factura de energie. Un încălzitor cu termostat electronic reglabil oferă exact această opțiune. Fie că doriți o temperatură de 19°C sau una de 22°C, acest convector electric de perete vă oferă soluția ideală.

Gama de temperatură reglabilă a unui calorifer electric ADAX VP 1206 KET este de 5-35°C. Această paletă largă asigură o încălzire electrică deosebit de eficientă. Energia electrică nu este risipită, pentru că termostatul electronic de ultimă generație vă dă posibilitatea de a seta cu exactitate temperatura pe care doriți să o mențineți în cameră, fie că sunteți sau nu acolo. Funcția de fereastră deschisă cu care este dotat convectorul înseamnă că, în momentul în care aerisiți încăperea, încălzitorul se oprește, pentru a nu utiliza energie suplimentară.
Bazați-vă pe un calorifer electric ADAX VP 1206 KET pentru confortul dumneavoastră și al celor dragi. Acest încălzitor de calitate norvegiană este silențios, estetic și ușor de montat.