O oază de nisip

cele 7 minuni ale lumii

Insulele Palmier din Dubai sunt o minune arhitecturală unică și uluitoare., adesea associate cu cele 7 minuni ale lumii contemporane. Aceste insule create de om sunt situate în largul coastei Dubaiului și au forma unor palmierieri, de unde și numele. Insulele Palmier sunt formate din trei insule separate – Palmier Jumeirah, Palmier Jebel Ali și Insula Deira. Dacă vă tentează idea unei vacanțe în Dubai, sau v-am stârnit interesul șiu doriți să aflați mai multe despre acest complex de insule artificiale cu adevărat demn de asocierea cu cele 7 minuni ale lumii, vă invităm alături de noi!


Palm Jumeirah este prima și cea mai faimoasă dintre cele trei insule. Are forma unui palmier Insula găzduiește mai multe stațiuni de lux, hoteluri, restaurante și zone rezidențiale. Palm Jumeirah găzduiește, de asemenea, emblematicul Atlantis, The Palm, un hotel de lux care este cunoscut pentru arhitectura sa unică și priveliștile spectaculoase.Palm Jebel Ali este a doua și cea mai mare dintre cele trei insule, deși nu a fost încă finalizată. Insula va avea zone rezidențiale, parcuri tematice, centre comerciale și hoteluri de lux. Insula Deira este a treia și cea mai recentă dintre Insulele Palmier. Este situat lângă Dubai Creek și se dorește a fi un centru cultural și comercial.

Insula Deira va avea o piață de noapte, un port de agrement, hoteluri și zone rezidențiale.
Nu trebuie să ne mire că acest complex este ridicat la același nivel cu cele 7 minuni ale lumii. Construcția Insulelor Palmier a fost o întreprindere masivă care a implicat drenarea a milioane de metri cubi de nisip de pe fundul mării. Insulele au fost construite folosind o tehnologie unică ce implică compactarea nisipului folosind vibrații pentru a crea o bază solidă pentru clădiri și infrastructură.

Dincolo de asocierea cu cele 7 minuni ale lumii, insulele Palmier au devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din Dubai, atrăgând vizitatori din întreaga lume. Dacă doriți să fiți printre aceștia, o asigurare de călătorie vă va fi de mare folos!