Există întotdeauna o scuză pentru a nu se călători. Nu aveți suficient timp, sau pur și simplu sunt prea multe de organizat. Dar pentru cei dintre noi care au întotdeauna dorința de călătorie în sânge, dorința de a descoperii destinații noi, călătoria deja nu înseamnă o dorință ,ci este o necesitate. Aceste necesități să fie complete și o persoană se simte în siguranță în timpul călătoriei este nevoie și de o asigurare de călătorie.

Grupa AXA asigură cele mai bune îngrijiri medicale, sunteți protejat oriunde în lume, suntem disponibili pentru dumnevoastră 24/7 și garantăm soluționarea perfectă în caz de urgență, iar asigurarea de călătorie se poate obține în doar 4 ore după cumpărarea asigurării. Avem mai multe variante de asigurări pentru o călătorie protejată: cheltuieli medicale, asigurare serviciilor de asistență în caz de urgențe și accidente, răspundere civilă ( asigurare de călătorie pentru vătămare corporală), asigurare pentru bagaje și zbor. Aveți ajutorul nostru și în caz de îmbolnăvire Covid 19. Aceste oferte se pot extinde cu mai multe beneficii de asigurări, cum ar fi asigurare pentru cei care fac sport cu risc ridicat, asigurare medicală sub influența alcoolului, asistență rutieră, si diferite tipuri de asigurări pentru cei care doresc să lucreze în străinătate. Datorită experienței mare și îndelungată pe piața asigurărilor echipa noastră oferă clienților servicii cu un grad înalt de încredere.

Cu noi nu trebuie să faceți griji nici pentru bariere lingvistice, oferim ajutor și asistență de-a lungul acestui proces. Găsiți aventura cea mai potrivită dar și cea mai sigură cu ajutorul nostru. Puteți să ne contactați cu încredere. Când riscul se produce, asigurarea vine în ajutorul dumnevoastră și vă acoperă o mare parte a cheltuielilor neprevăzute generate de eveniment.Riscul este imprevizibil, dar asigurarea este previzibilă