Crăciunul se apropie cu pași repezi, dar tu ești în pană de idei cu cadourile pentru cei dragi? Nu știi ce cadou ai putea oferi iubitului tău? Fă o vizită pe site-ul tricoulideal.ro și alege din gama noastră de tricouri bărbați personalizate cu diverse profesii. Pentru bărbați un tricou tot timpul e unul de folos, nu contează, dacă e vară sau iarnă. La noi găsești tricouri bărbați pentru învățători, profesori, bucătari, constructori sau lucrători în domeniul IT cu inscripții haioase. Dacă nu ai găsit în oferta noastră tricoul care caracterizează pe iubitul tău, poți încărca propriul tău design, imagine sau mesaj!
Tricoul Ideal lucreză cu o tehnologie de ultimă generație și anume printul direct pe materiale textile (DTG). Aceste printuri sunt de calitate, durabile și fine. Prin tehnologia DTG Tricoul Ideal oferă clienților printuri pe materiale textile fără limite, culori sofisticate și vii, imprimeurile sunt realizate prin folosirea vopselelor testate dermatologic. Folosim tricouri de marcă SOL’S, care sunt de calitate superioară și sunt confecționate din bumbac 100%.
Oferă un cadou unic pe care l-ai personalizat și bucură-te de zâmbetul persoanei dragi! Tricoul Ideal vine în ajutorul tău cu o gamă variată de cadouri personalizate pentru toată familia, precum tricouri bărbați sau de femei personalizate, body-uri și tricouri pentru copii, tricouri și pulovere tematice, sacoșe personalizate, etc.