Ești în pană de idei? Oferă un cadou unic pe care l-ai personalizat și bucură-te de zâmbetul persoanei dragi! Tricoul Ideal vine în ajutorul tău cu diverse variante de cadouri personalizate, precum tricouri bărbați sau femei personalizate, tricouri și pulovere tematice, sacoșe personalizate, etc.
Tricoul Ideal lucreză cu o tehnologie de ultimă generație și anume printul direct pe materiale textile (DTG). Această tehnologie este o inovație care a apărut în ultimii ani. Aceste printuri sunt de calitate, durabile și fine. Prin această tehnologie Tricoul Ideal oferă clienților printuri pe materiale textile fără limite, culori sofisticate și vii, imprimeurile sunt realizate prin folosirea vopselelor testate dermatologic. Tricoul Ideal folosește tricouri de marcă SOL’S, care sunt de calitate superioară.

Aceste tricouri sunt confecționate din bumbac 100% și dă o senzație bună la contactul cu pielea. Datorită calitatea materialelor folosite la tricouri personalizate, aceste produse se pot spală la 40 °C. La aceste tricouri materialul, cusăturile și printul sunt rezistente în timp.
Vrei să oferi un cadou unic iubitului sau prietenului tău? Alege din gama noastră de tricouri bărbați personalizate cu diverse profesii, la noi poți găsi tricouri bărbați pentru învățători, profesori, bucătari sau lucrători în domeniul IT. Nu ai găsit tricoul care caracterizează pe tine sau pe iubitul tău din oferta noatră? La Tricoul Ideal poți încărca propriul tău design, imagine sau mesaj!