Daca dorim sa vorbim despre produse de caliate cum ar fi Aloe First, avem onoarea sa spunem ca este un produs care nu ar trebui sa lipseasca de la nici o trusa de prim ajutor, si de la nici o gospadarie.

Daca doriti sa aveti ceva excelent de bun, luati cu incredere acest produs sub forma de spray. Daca ne uitam la compozitie in primul rand in loc de apa, cum sunt majoritatea produselor asemanatoare , contine gel stabilizat de Aloe vera,in ceea mai mare proportie. Pe langa gelul de aloe contine peste 11 tipuri de plante medicinale,  valoroasa propolis.
Astfel este ideal sa folositi in timpul sezonului reci cand sunteti raciti, puteti folosi cu incredere in gat daca aveti dureri de gat, in nas va ajuta la desfundarea nasului, curatarea sinusurilor. Se poate de asemenea folosi si in ureche , in caz de otita.

In caz daca se intampla ceva mai serios , arsura puteti folosi cu incredere pentru calmarea arsitei, durerii. Ideal pentru iritatii, leziuni cutanate precum si calmarea epidermei dupa epilari cu ceara La fel puteti folosi cu incredere si in cazul arsurilor si eritemuluil solar.

Extractele vegetale combinate cu gelul stabilizat de Aloe vera  confera acestui produs minunat , adica sparyului Aloe First proprietati calmante, astrigente, regeneratoare. pH- ul produsului este destul de echilibrat.

Ambalajul prezentat sub forma de spray permite sa pulverizati usor pe orice suprafata, astfel   si ingrijirea celor mai sensibile epiderme se poate trata usor.

Aloe First a fost creat in prima faza ca o prima masura de tratare in cazul leziunilor minore, a zgarieturilor, juliturilor. Insa din experienta anilor de cand avem la dispozitia nostra produsului numai imaginatia ne pune granite, sau obstacole in acest sens.

Propolisul intensifica efectul calmant si protector al gelului stabilizat de Aloe vera. Alantoina, un ingredient de provenienta vegetala care exista si in aloe vera gel, protejeaza pielea.

Deci folositi cu incredere Aloe First.