Suntem femei, dăm naștere unei vieți noi, unui trupușor mic, pe care l-am purtat în pântec nouă luni de zile. Este o perioadă foarte importantă în viața unei femei, fiind o perioadă minunată. O femeie, viitoare mămică trece printr-o etapă complexă de schimbări, atât la nivelul corpului, cât și la nivel sentimental. Perioada post natală conține multe situații noi și este foarte important să avem grijă atât de sănătatea noastră mentală și fizică, cât și de sănătatea fătului. Ne dau multe bătăi de cap aceste griji, și ne consumă energia, de aceea este bine să ne folosim de următoarele produse, pentru a ne înbunătății situația.
Produsele pentru gravide pe care vi le puteți achiziționa de pe paginea noastră sunt recomandate pentru a fi folosite și pentru a ne oferi atât siguranță cât și comfort în perioada pre natală. Noi vă oferim: -ciorapi pentru gravide; -orteze abdominale; -absorbant postnatal MomCare. Acest Absorbant postnatal MomCare nu de mult a apărut pe piața Românească, ceea ce constă în faptul că doar din puține locuri poate fi achiziționată.
Compresa rece absorbantă MomCare este nouă pe piață. Află totul despre ea! Acest absorbant rece Momcare are un sistem de răcire 2 în 1, care vă oferă ameliorarea în mod eficient a leziunilor perineale care apar în perioada postnatală: – epiziotomie; – ruptură perineală; – hemoroizi; – edem; – plagă post-cezariană.

Momcare vă oferă prin designul unic a compresei o adaptare ușurată la situațiile particulare apărute după naștere. Acest absorbant momcare poate ajunge în contact direct cu rana deoarece este steril. Răcirea va apărea după spargerea dispozitivul de răcire care se află în interiorul compresei Momcare, se va răci la temperatura de 1°C, dar este important de știut că nu necesită răcire prealabilă. Într-un interval scurt de timp oferă efect plăcut de răcire care vă oferă calmarea durerii, ameliorează simptomele inflamatorii și care va ține 30 de minute, după care va funcționa ca un absorbant postnatal.
Materialul din care această compresă de răcire Momcare este confecționat este un material moale, dotat cu bandă adezivă, iar interiorul este confecționat 100% vată medicală.
Absorbantul postnatal Momcare trebuie folosit: 1.Strângeți interiorul compresei pentru a sparge dispozitivul de răcire; 2.Agitați compresa până va începe să răcească; 3.Îndepărtați ambalajul. 4.După trecerea celor 30 de minute în care oferă răcire se aruncă deoarece este de unică folosință.
Atenție! Momcare a creeat acest absorbant postnatal doar pentru uz extern. Dacă se rupe punga de răcire: în caz de înghițire beți 1-2 pahare de apă, iar în caz de contact cu ochii, pielea, răni deschise clătiți cu apă și consultați de urgență medicul. Trebuie depozitat la temperatura camerei, dar nu la îndemâna copiilor. Înainte de utilizare consultați medicul dacă: suferiți de boli senzoriale, circulatorii, sindromul Raynaud sau de diabet zaharat. Dacă înainte de utilizare observați scurgeri ale lichidului, imediat aruncați produsul.